Z POWODU MODERNIZACJI FORUM ODPISÓW W PRZYGODACH PRZEZ JAKIŚ CZAS NIE BĘDZIE.
Ray Sandy
Profesja dodatkowa: Podróżnik
Charakter Postaci: Ray jest bardzo małomówna. Nie lubi odzywać się za często. Przez to zwykle jest uważana za wywyższającą się i gardzącą innymi. Zwykle jest opanowana. Nie podnosi głosu. ogólnie jest zamknięta w sobie i nie lubi za bardzo towarzystwa ludzi, którzy i tak ją unikają z powodu niecodziennego wyglądu. Jej białe włosy w połączeniu z czerwonymi oczami powodują u innych strach. Ona sama nie zwraca na to specjalnej uwagi.
Historia Postaci:
Sama nie pamiętam gdzie się urodziłam i kim byli moi rodzice. A może nie chcę pamiętać? Nie ważne. Nigdy specjalnie się nie wypytywałam o to moich opiekunów. I tak zrobili już dla mnie tyle dobrego przygarniając takiego dziwoląga jak ja. Właśnie dziwoląga. Wszystkie dzieci mnie tak nazywały i się mnie bały. Moi opiekunowie z resztą też nie czuli się dobrze w moim towarzystwie. Byli dla mnie dobrzy, ale pewnie byłam dla nich tylko ciężarem.
Pewnego dnia oświadczyłam im, że ruszam w podróż. Szybko pogodzili się oni z moją decyzją. Dużo słyszałam o trenerach i ich pokemonach. Uważałam, że jednak może być coś dla mnie. W tajemnicy trzymałam fakt, że rok temu nad strumieniem znalazłam jajko z którego wykluł się mały Dratini. oczywiście na początku nie wiedziałam co to za pokemon, ale mam trochę doświadczenia w poszukiwaniu informacji. Na przykład takiej, że mam brata bliźniaka. To był mój prawdziwy cel. Chciałam go odnaleźć. Podróż z pokemonem miała być tylko pretekstem do poszukiwań. W końcu postawiłam na swoim i ruszyłam w podróż. Teraz jedyne czego chciałam to dowiedzieć się czy mój brat-bliźniak żyje i kim tak naprawdę jestem.
Dratini
Typ:
Charakter: Dratini jest wesoły i żywym pokemonem. To zupełne przeciwieństwo trenerki. Zrobi wszystko byleby jego trenerka była zadowolona z niego.
Ewolucje:Dratini ->Dragonair->Dragonite
Ataki:Wrap, Leer, Thunder Wave
Specjalna Zdolność: Kiedy Dratini walczy przy dużej publiczności, jego szybkość wzrasta.
Styl Walki: Szybość
Umiejętność/b] Shed Skin (Po każdej turze walki istnieje 30% szans na wyleczenie się Pokemona ze zmian statusu.)
[b]Drilbur
Typ:
Informacje: Drilbur - pokemon ziemny. Może kopać swoje tunele z prędkościa 30 km/h.
Charakter: Zwykle bardzo nieśmiały, ale podczas występów publicznych - daje z siebie wszystko.
Ewolucje: Drilbur -> Excadrill
Ataki: Scratch, Rapid Spin, Dig.
Najlepsza Cecha: Atak
Specjalna Zdolność/b] Podczas walk przy dużej publiczności, jego obrona wzrasta.
[b]Umiejętność/b] Sand Rush - Szybkość podwaja się kiedy walczy podczas burzy piaskowej.
[b]Plecak:
-Pokedex
-3 x Pokeball
-1000$
BOX
[/center]
Ostatnio edytowany przez Ray (2012-08-08 11:29:26)
KP zatwierdzona, możesz zapisać się do MG.
Arcadius Theme
Arcadius Battle Theme
Grimmjow wytańczy ci drogę do mojej KP
Box
Meeeeeeyow
Legenda
Sezon Obejrzany
Sezon Oglądany
Sezon jescze nie obejrzany
- Pokémon: Indigo League ??? - 28.07.2012
- Pokémon: The Adventures in the Orange Islands 28.07.2012 -
- Pokémon: The Johto Journeys